Novinky e-mailem

Zaregistrujte se do e-mailového klubu a získejte informace o výhodných akcích, nízkých cenách a novinkách jako první!
Následující položky jsou volitelné.

Jízdenky na busy Student Agency a vlaky RegioJet a také letenky od Student Agency nově na prodejních automatech Pay+

Přední středoevropská přepravní skupina Student Agency a síť prodejních automatů Pay+ provozovaná společností European Payment Systems s.r.o. zahajují dnes zatím ojedinělou spolupráci při prodeji produktů určených k cestování a vzájemné koordinaci dalšího utváření prodejní sítě.

Zákazníci si mohou od dnešního dne koupit přes automaty Pay+ vnitrostátní a mezinárodní jízdenky na autobusy Student Agency express, vnitrostátní a mezinárodní jízdenky na vlaky IC RegioJet a v následujících dnech také letenky od Student Agency. Student Agency express a RegioJet, stejně tak letenky od Student Agency jsou v rámci ČR pionýry v rozvoji tohoto druhu prodeje.

Zákazníkům se výrazně rozšiřuje možnost nákupů produktů Student Agency a RegioJet – a to v tomto okamžiku o více než 50 prodejních automatů Pay+ navíc na místech, kde jsou zvyklí nakupovat další zboží a služby - například v nákupních galeriích či předních obchodních řetězcích.

Automaty Pay+ současně dostávají viditelné označení logem Student Agency upozorňující na to, že tyto žluto-oranžové automaty jsou prodejním místem produktů Student Agency a RegioJet. Obě společnosti budou také koordinovat další rozvoj prodejní sítě automatů Pay+ s ohledem na poptávku zákazníků a destinace autobusů Student Agency a vlaků RegioJet.

„Prodej prostřednictvím automatů Pay+ je pro nás nejlepší cesta, jak rozšířit distribuční síť o automatový prodej, bez nutnosti milionových investic do budování této sítě. Využili jsme dobře fungující, existující prodejní kanál, který navíc nabízí další služby a je i na místech, kde zákazníci tradičně chodí nakupovat. Postupně budeme společně rozšiřovat tyto automaty do dalších míst, kde vidíme potenciál získání dalších zákazníků“, říká Radim Jančura, majitel skupiny Student Agency.

„Spoluprací se Student Agency dostáváme do našich automatů další typ služby, po kterých je na trhu výrazná poptávka – cestování autobusy, vlaky, a letadly“, říká Sergey Kosyakov, ředitel společnosti European Payment Systems, provozovatele automatů Pay+. „Vedle možnosti platit složenky, dobíjet kredity mobilních telefonů a dalších každodenních služeb od dnešního dne nabízíme také cestování“.

Nákup jízdenek Student Agency a RegioJet, stejně jako letenek není přitom zatížen žádným poplatkem navíc oproti standardnímu prodeji na jiných prodejních místech. Jízdenky na autobusy Student Agency express a vlaky RegioJet jsou navíc – vzhledem k tomu, že se jedná o samoobslužný prodej – nabízeny za výhodné internetové ceny. Například jízdenka na vlak Praha – Ostrava vlakem RegioJet tak vyjde na 295 Kč, stejně jako při nákupu na internetu. Nákup je přitom velmi jednoduchý, zákazník je veden názorným displejem v češtině – od výběru trasy, na které chce cestovat, přes výběr spoje až po platbu. Tu může uskutečnit v hotovosti přímo u terminálu a během následujících dnů také prostřednictvím platební karty. Po zaplacení je cestujícímu vytištěna jízdenka, která je již platným cestovním dokladem pro jeho cestu.

Platební terminály Pay+ se dále rozšiřují

Výrazné oranžové Pay+ terminály jsou dnes téměř ve všech obchodních a nákupních centrech v hlavním městě. Tuto novinku na českém trhu najdou zákazníci nejen v Praze, ale také v Karlovarském kraji a v Brně.  Terminály jsou k dispozici také ve vybraných prodejnách maloobchodních řetězců Ahold, Interspar, Enapo, Pramen.cz, Kaufland a již brzy také v Tesco.

Společnost provozující Pay+ terminály navíc plánuje do konce roku rozšířit síť o dalších několik stovek kusů nejen ve výše uvedených městech, ale i v dalších lokalitách České republiky.

Platební terminály Pay+  zařízení pro transakce všeho druhu

Provozovatelem Pay+ terminálů je společnost European Payment Systems s.r.o.  Zařízení je nabídkou služeb podobné těm, které se již několik let úspěšně využívají v severní a východní Evropě. Zde ale podobnost končí. Pay+ terminál je českým výrobkem s maximální orientací na potřeby českého zákazníka. Společnost má ambice vytvořit v České republice dostupnou síť snadno ovladatelného zařízení s nabídkou nejžádanějších služeb, a stát se tak součástí každodenního života lidí v ČR.

Aktuálně mohou zákazníci prostřednictvím Pay+ terminálu:

Zakoupit jízdenky a letenky Student Agency (v provozu od 13. 03. 2012)

Dobíjet kredit u mobilních operátorů

Platit složenky

Zaplatit cokoliv vkladem na bankovní účty v ČR

Zakoupit vstupenky (Ticketstream, …)

Zakoupit slevové kupóny a karty (Hyperslevy.cz, Kupon-Plus, GoldCard)

Platit za objednávky pomocí platebního kanálu SuperCash

Zasílat peníze do zahraničí (služba MoneyPolo)

Značka Pay+ v blízké době připravuje uvedení další velké novinky. Ve spolupráci s Komerční bankou přibude na všech Pay+ terminálech systém pro akceptaci platebních karet. Pro uživatele to znamená další zvýšení pohodlí při provádění transakcí.

Video a fotografie z tiskové konference, 13. 3. 2012

13.3.2012

Podílejte se na zlepšení našich služeb. Pište své podněty přímo řediteli.

Celý intranet Aktuální oblast

Valid XHTML 1.0 Transitional