Každý měsíc vám přinášíme zajímavé články z cest po celém světě. Nechybí ani kulturní a geografické zajímavosti, informace o nových produktech STUDENT AGENCY, soutěže a rozhovory se zajímavými osobnostmi. Náš časopis Žlutý najdete v každém vlaku RegioJet, autobusu a na pobočkách STUDENT AGENCY, kde je zdarma k dispozici.

Prosinec 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Babalawo je šaman (Kuba), Po vlastní ose: Embéčkem kolem světa - USA, Interview: Liběna Rochová, Trend: Laser Game, Viděno z okna: Kouzlo vánoční Budapešti, Událost: Český advent na hradech a zámcích, Fejeton: Jak se dělají krásné Vánoce, Svět plný chutí: Losos v aspiku, Nadační fond proti korupci.

Listopad 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: „Rasově nekorektní“ článek o Africe, Po vlastní ose: Kambodža, Interview: Vojta Dyk, Trend: Lozíš, lozím, lozíme, Viděno z okna: Londýn, Událost: Otevřená zahrada pod Špilberkem, Fejeton: Dušičkový, Svět plný chutí: Americký burger, Nadační fond proti korupci.

Říjen 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Do světa!, Po vlastní ose: Island – s ovcí v zádech, Interview: Jan Budař, Trend: Cirkus – poslední romantika, Viděno z okna: Berlín jen IN, Událost: Výstava Beyond Reality, Fejeton: Proč padající hvězdy plní naše přání, Svět plný chutí: Červená čočka s kokosovým mlékem, Nadační fond proti korupci.

Září 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Výlet mezi horolezce a „horolezce“, Po vlastní ose: Austrálie – země snů a přívětivých lidí, Interview: Jo Nesbo, Trend: Neděle – den, kdy holky padaly z nebe, Viděno z okna: Buchlov a Buchlovice, Nadační fond proti korupci, Svět plný chutí: Boršč.

Srpen 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Návrat divokých koní – Převaláci na cestách, Po vlastní ose: Embéčkem kolem světa - Rusko, Interview: Pavel Boudný, Trend: Pole dance, Viděno z okna: Mnichov, Nadační fond proti korupci, Detektivka na pokračování:Game over, Svět plný chutí: Sushi.

Červenec 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Internetová inventura, Po vlastní ose: Přinášíme světlo - Etiopie, Interview: Tina, Trend: TRX – nový trend ve světě fitness, Viděno z okna: Lednicko-valtický areál, Nadační fond proti korupci, Detektivka na pokračování: Setkání, Svět plný chutí: Gnocchi zapečené s mozarellou a rajčaty.

Červen 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Století Miroslava Zikmunda, Po vlastní ose: Pro jurty do Mongolska, Interview: Monika Drápalová, Trend: Jurta pro život, Viděno z okna: Benátky – Dóžecí palác, Nadační fond proti korupci, Detektivka na pokračování: Na stopě, Svět plný chutí: Rajčatovo-bazalkové lasagne s avokádovou salsou.

Květen 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Můj taneční příběh - Tichomoří, Po vlastní ose: Tel Aviv a Jeruzalém – jako voda a oheň, Interview: Tobi a Vladimír, Trend: Hodinky bez vodotrysku, Viděno z okna: Vila Tugendhat – architektonický skvost, Detektivka na pokračování: Prospěchářka, Svět plný chutí: Foccacia a špenátovo-balkánský dip.

Duben 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Cestování v Tichomoří, Po vlastní ose: Nigérie a Keňa objektivem (foto)reportérů, Interview: Jitka Asterová, Trend: Jak sklízely holky z města ve farmářském koloniálu, Viděno z okna: Přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně, Detektivka na pokračování: Tanečnice, Svět plný chutí: Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem.

Březen 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Šest let po stopách krevní msty – současná Albánie, Po vlastní ose: Objevte krásu barev podmořského světa, Interview: N.O.H.A., Trend: Tetování doslova na vlastní kůži, Viděno z okna: Paříž tak trochu do hloubky, , Detektivka na pokračování: Alkoholik, Svět plný chutí: Čedarový koláč s cibulkou.

Únor 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Tisíc a jedna cesta – festival WorldFilm, Po vlastní ose: V džungli malajské řeky Kinabatang, Interview: Eva Vrbková, Trend: Uživatelské testování internetových stránek, Viděno z okna: Výsledky fotosoutěže našich čtenářů, Svět plný chutí: Kuře pečené na portugalský způsob, Detektivka na pokračování: Nevěrnice.

Leden 2012

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: O tom, jak se ČR stane nejbohatší zemí světa, Po vlastní ose: Zimní putování po polonině Krasna, Interview: Lukáš Adamec, Trend: Zumna – nikdy nekončící party, Viděno z okna: Ivančický viadukt – co má společného s Eiffelem?, Svět plný chutí: Karamelová jablka se skořicí a vanilkovou zmrzlinou.