28.01.2016, Korporátní

Novou podobu webových stránek spustila skupina STUDENT AGENCY. Na webu www.studentagency.cz přivítá návštěvníky nejen zbrusu nový design, ale také řada prvků, která jim ulehčí nákup jízdenek, letenek, ubytování, pronájmu aut a dalších služeb na cestování. Hlavní změnou je to, že web je plně responzivní a dokáže se přizpůsobit obrazovce jakéhokoliv mobilního zařízení.

 

"Chceme našim klientům nabídnout takové prostředí, kde se budou snadno orientovat a kde rychle a uceleně najdou informace, které potřebují pro rezervaci svojí jízdenky, letenky nebo zajištění víza, ubytování a pronájmu auta v zahraničí," popisuje obchodní ředitel skupiny STUDENT AGENCY Přemysl Vícha.

V záhlaví webu je jednoduché menu, které přehledně představuje jednotlivé produkty skupiny STUDENT AGENCY. Inovovaný web dává možnost snadného prohlížení na všech mobilních zařízeních – tedy na noteboocích, tabletech a také na smartphonech. Prostorné ikony umožňují snadné ovládání myší i dotykem prstu po displeji.

"Nový web se přizpůsobí jakémukoliv rozměru obrazovky a nabídne uživateli příjemné prostředí. V posledních letech sledujeme výrazný nárůst nákupů našich služeb z mobilních zařízení – například letenky nakoupilo v loňském roce z tabletů a chytrých telefonů více než 10 procent klientů. Chceme, aby naši zákazníci mohli web navštěvovat odkudkoliv a nemuseli řešit to, že musejí nejprve zapnout počítač, jinak se na webu nedokážou orientovat," dodává Přemysl Vícha.

Nový web přináší ucelenou nabídku jednotlivých produktů, ale přehlednější je také sekce o historii skupiny STUDENT AGENCY, která se stala lídrem na trhu v oblasti dálkové autobusové a železniční dopravy pod značkami STUDENT AGENCY a RegioJet, největším prodejcem letenek v České republice a předním prodejcem a zprostředkovatelem zájezdů, pracovních a jazykových pobytů a dalších cestovních služeb. Skupina zastřešuje také provoz taxislužby v Praze pod značkami TICK TACK a GREEN PRAGUE. Na jednom místě najdou novináři také tiskové zprávy týkající se všech produktů a firem STUDENT AGENCY.

Web funguje v české verzi a už má také anglickou a německou mutaci. Na nejbližší měsíce připravujeme také spuštění slovenské verze webových stránek. Celý web vznikl přímo ve STUDENT AGENCY, několik měsíců na něm pracoval tým interních grafiků a programátorů. Jejich práce ale nekončí, nadále pracují na řadě dalších vylepšení. Svoje podněty k novému webu nám klienti mohou posílat posílat na email reditel@studentagency.cz