20.11.2017, Autobusy CZ

Společně s novým jízdním řádem, který vstoupí v platnost v neděli 10. prosince 2017, přichystal RegioJet několik novinek ve své vnitrostátní autobusové dopravě. Všechny reagují na vývoj poptávky cestujících po dopravě a současně na přání či zpětnou vazbu zákazníků žlutých autobusů. Tyto novinky se týkají také autobusové linky Praha – Louny – Chomutov / Jirkov / Most.

 

RegioJet Irizar i8 predná maska

Spoje na trase Praha – Louny – Chomutov / Jirkov / Most se vracejí v Praze na AN Praha – Florenc

V návaznosti na odezvu a přání zákazníků využívajících žluté autobusy na trase z Prahy do severočeských měst Louny, Most, Jirkov a Chomutov se od 10. 12. vrací všechny spoje do výchozí resp. koncové stanice na autobusovém nádraží Praha – Florenc. V Praze tak všechny autobusy na těchto linkách budou opět zastavovat jak na Florenci, tak na stanici metra Hradčanská. Cenový rozdíl mezi cestou z / do zastávky Florenc a Hradčanská činí 10-15 Kč.

Kromě změny výchozí resp. koncové zastávky v Praze dochází k drobným posunům jízdních řádů u některých spojů.

Marcela Hamříková, obchodní ředitelka autobusové dopravy RegioJet k tomu poznamenává: „Zaznamenali jsme skutečně silnou odezvu ze strany cestujících, pro které je možnost využít cesty našimi autobusy až do centra hlavního města naprosto zásadní. Je proto logické, že jsme naše původní stanovisko v této věci změnili. RegioJet se snaží dělat vždy maximum, co se týče naslouchání názorů svým zákazníkům.

 

Aleš ONDRŮJ
manažer PR a komunikace RegioJetu
ales.ondruj@studentagency.cz
+420 603 523 053