19.04.2019, Vlaky Regiojet CZ

Ve dnech 10. 5., 13. 5., 16. 5., 21. 5., 23. 5., 25. 5. a 26. 5. vypraví RegioJet speciální dodatečné vlakové spoje Sport Express na trase Bratislava Nové Mesto – Brno – Pardubice – Praha, určené pro přepravu zejména hokejových fanoušků z Bratislavy - z mistrovství světa v ledním hokeji, které se letos v květnu uskuteční na Slovensku.

Jízdenky jsou již v prodeji, jejich zakoupení je možné prostřednictvím internetových stránek nebo prodejních míst RegioJet a STUDENT AGENCY.

Odjezd ze stanice Bratislava-Nové Mesto, která je blíže ke Stadionu Ondreje Nepely, je naplánován na 23:18 hodin (spoje nestaví ve stanici Bratislava hlavná stanica), do Brna dolního nádraží bude příjezd v 00:48 hod., do Pardubic ve 2:13 hod. a do Prahy pak ve 3:15 hodin. V případě prodloužení zápasu budou mít spoje posunutý čas odjezdu tak, aby fanoušci pohodlně stihli se dostat na nádraží Bratislava Nové Mesto k odjezdu spoje – cestující budou o změně času odjezdu vlaku informování SMS zprávou.

Jízdenky na tyto spoje je možné koupit jen ze stanice Bratislava – Nové Mesto do Brna, Pardubic či Prahy a při rezervaci musí cestující poskytnout telefonní číslo právě pro případné zaslání informativní SMS o časovém posunu odjezdu spoje.

Dodatečné spoje RegioJet z Bratislavy do Prahy nabídnou soupravy s více než 300 místy – na spojích budou řazeny standardní vozy RegioJet s běžným servisem ve čtyřech třídách – Low-cost, Standard, Relax a Business. Cestujícím budou – stejně jako na ostatních vlakových spojích poskytovány palubní služby včetně nápojů zdarma, či připojení k internetu. Součástí rezervace je také místenka zdarma.

Ceny jízdenek jsou jednotné pro všechny trasy s odjezdem z Bratislavy a pro jednotlivé třídy jsou následující:

 

Low-cost:         490 Kč / 20 €

Standard:         520 Kč / 21 €

Relax:              669 Kč / 27 €

Business:         699 Kč / 28 €

 

Storno jízdenek u těchto speciálních spojů je možné do 48 hodin před odjezdem a to s 10% stornovacím poplatkem.

Kromě uvedených dodatečných vlakových spojů večer z Bratislavy do ČR mohou hokejoví fanoušci využít také některého z běžných vlakových spojů RegioJet, které jezdí mezi Prahou, Pardubicemi, Brnem a Bratislavou 4x denně v každém směru nebo také přímých autobusových spojů RegioJet.

Veškeré informace k dopravě na a z MS v hokeji na Slovensku je možné získat také na zvláštní sekci internetových stránek dopravce RegioJet.

https://www.regiojet.cz/novinky/vlaky/hokej-regiojet.html