22.05.2012, archiv
Společnost Student Agency, největší autobusový dopravce na dálkových linkách v České republice, otevírá v Liberci již druhé prodejní místo pro prodej autobusových jízdenek na spoje Student Agency express. Prodejní místo se nachází v obchodním centru Fórum, v bezprostřední blízkosti dopravního teminálu Fügnerova, odkud spoje Student Agency express vyjíždějí. Jízdenky do Prahy za ceny od 72 Kč lze zakoupit v čase od pondělí do pátku od 8 do 17 h.
 

Prodejní místo autobusových jízdenek Student Agency se nachází v recepci obchodního domu Fórum, necelých 100 m od dopravního terminálu MHD Fügnerova. Právě toto místo je nejblíže odjezdovému stanovišti autobusů linky Liberec - Praha, Černý Most a umožňuje cestujícím zakoupit jízdenku bez nutnosti navštívit pobočku Student Agency v Pražské ulici. Na místě je možné zakoupit jízdenky na celou autobusovou síť vnitrostátních i mezinárodních linek Student Agency a vlaky RegioJet, jezdícími na trase Praha - Havířov - Žilina. Nejvíce jízdenek se prodá především na trasu Liberec - Praha za ceny začínající od 72 Kč. Prodejní místo je otevřeno každý všední den od 8 do 17 h.

 

V souvislosti se zavedením nového prodejního místa v obchodním centru Fórum je také upravena otevírací doba pobočky v Pražské ulici, a to od 9 h do 18 h každý všední den. Na pobočce Student Agency v Pražské ulici zůstavá nabídka služeb stejná - na místě lze zakoupit jízdenky, letenky, sjednat dovolenou, jazykový či pracovní pobyt.

 

Spoje Student Agency jsou velmi populární zejména díky vysokému standardu služeb, vysoké cestovní rychlosti a výhodné ceně. Standardem je servis na palubě v rozsahu káva a další teplé nápoje zdarma, denní tisk, promítání filmu, bezplatné připojení k wi-fi a servis palubního personálu. Moderní a velmi flexibilní je také rezervační a prodejní systém. S tzv. kreditovou jízdenkou lze cestovat na trase Liberec - Praha již za 70 Kč.

 

Umístění nového prodejního místa:

2012-05-poloha