14.06.2012, archiv
Západočeská centra Sokolov a Cheb se stanou dalšími žlutými destinacemi, kam začnou jezdit luxusní autobusy Student Agency express. Autobusový dopravce a člen skupiny Student Agency rozšíří o tyto destinace svou dosavadní linku Praha – Karlovy Vary a zpět, a to od pondělí 16. července. Spoje Student Agency express budou do Sokolova a Chebu zajíždět 8x denně v obou směrech, prodej jízdenek se zahajuje dnes. Startuje tak kvalitní spojení Prahy s Chebem a Sokolovem – včetně napojení na pražské ruzyňské letiště. Spoje budou provozovány podle následujícího jízdního řádu.
 

Prodej jízdenek na nové trasy zahajuje Student Agency express dnes na všech standardních prodejních místech – tedy prostřednictvím pokladen Student Agency express na autobusových nádražích, poboček Student Agency, poboček železničního dopravce RegioJet a provizních prodejců s prodejem vnitrostátních jízdenek na autobusy Student Agency express a automatů Pay Plus. Současně samozřejmě začíná prodej přes internetový rezervační systém jízdenek na www.studentagency.cz a www.regiojet.cz . Cestující z Chebu, Sokolova i Karlových Varů mohou standardně také dále pokračovat například ve směru Olomouc, Ostrava a Žilina vlaky IC RegioJet a společně s nákupem jízdenky na autobus si koupit i jízdenku na návazný vlakový spoj IC RegioJet a samozřejmě také další autobusové spoje Student Agency express – například do Brna či do mezinárodních destinací.

 

V prodeji jsou všechny typy jízdenek – kreditové, otevřené a také jízdenky na pevné datum. V nabídce jsou standardní slevy, včetně akční nabídky cestování na žákovské jízdné pro držitele kreditových jízdenek i během letních prázdnin.

 

Základní ceník je zde:

A za jaké ceny můžete cestovat?

Zkratky pro typy jízdenek použité v ceníku:

KJ - Kreditová jízdenka

OJ - Otevřená jízdenka

PJ - Jízdenka na pevné datum (obyčejné jízdné)


 

TARIF Dospělý

Karlovy Vary

Sokolov

Cheb

KJ

PJ / OJ

KJ / OJ

PJ

KJ / OJ

PJ

Praha

120 Kč

155 Kč

130 Kč

165 Kč

160 Kč

190 Kč

Karlovy Vary

 -

 -

30 Kč

30 Kč

45 Kč

45 Kč

Sokolov

 -

 -

 -

 -

40 Kč

40 Kč

V ceně jízdného uvedeného výše je i místenka.

 

Další informace naleznete na přiloženém linku:

 

http://jizdenky.studentagency.cz/cs/novinky/podstranky-novinky/jr-novy-16.07.2012-linka-praha-vary-cheb-sokolov.html

 

Spoje Student Agency jsou velmi populární zejména díky vysokému standardu služeb a vysoké cestovní rychlosti a výhodné ceně Standardem je servis na palubě v rozsahu káva a další teplé nápoje zdarma, denní tisk, promítání filmu, bezplatné připojení k wi-fi a servis palubního personálu. Moderní a velmi flexibilní je také rezervační a prodejní systém. Vedle toho, patří mezi hlavní motory zvyšující se popularity spojů Student Agency Express vysoké dodržování přesnosti spojů díky novým technologiím GPS a další rozvoj našich služeb.

 

Karlovarský kraj se rozhodl omezit služby pro cestující

Student Agency express se rozhodlo vyslyšet vysokou poptávku po kvalitním autobusovém spojení do Chebu a Sokolova, přestože Karlovarský kraj se rozhodl nařídit dopravci v rámci udělování licence omezení, že část spojů nemůže zajišťovat vnitro krajskou dopravu na území Karlovarského kraje, a to s odůvodněním na konkurenci zejména vůči vlakovým spojům. Považujeme toto za omezení volné soutěže na přepravním trhu a budeme toto rozporovat a řešit v rámci zákonných prostředků. Nicméně chceme vyjít vstříc zákazníkům už během letní sezóny a proto startujeme nehledě na toto omezení.

Kompletní jízdní řád najdete zde.