18.06.2015, archiv
Cestujúci si užili palubný servis a skonzumovali okrem iného okolo 7,5 tisíc horúcich nápojov. Tie majú spoločne s ďalšími službami v autobusoch STUDENT AGENCY k dispozícii zdarma.

Takmer 8 tisíc zákazníkov využilo za mesiace marec – máj 2015 žlté autobusy, ktoré od tohto roku premávajú na linke Martin – Žilina - Považská Bystrica – Trenčín – Brno a späť.

Linka žltých autobusov STUDENT AGENCY jazdí do Martina od druhej polovice februára 2015 a spája Martin s Brnom, ako aj s Žilinou, Považskou Bystricou a Trenčínom. Spoj STUDENT AGENCY do Brna s dobou cesty 4 hodiny predstavuje absolútne najrýchlejšie
a jediné priame denné spojenie.

Cestujúci tak môžu luxusné autobusy STUDENT AGENCY využiť napríklad na cestovanie za prácou, do škôl či kvôli turistickým výletom; rovnako ako s prestupom v Brne na cesty do ďalších destinácií v Českej republike a v Európe.

Cestujúci z Martina a ďalších miest si obľúbili služby, ktoré môžu na palube našich autobusov využiť. Svedčí o tom napríklad to, že na palubách našich autobusov sme týmto cestujúcim za prvý štvrťrok prevádzky podali takmer 7,5 tisíc horúcich nápojov zadarmo, rovnako ako rozdistribuovali kilometre novín a časopisov,“ hovorí Ivana Kašická, riaditeľka divízie autobusovej dopravy STUDENT AGENCY.

STUDENT AGENCY na linku Martin – Žilina – Považská Bystrica – Trenčín – Brno a späť nasadzuje moderné autobusy. V nich majú popri palubnom servise v podobe horúcich nápojov a dennej tlače zadarmo cestujúci zadarmo k dispozícii možnosť sledovania filmov alebo počúvania hudby
a počas jazdy v Českej republike aj bezplatné pripojenie k výkonnému internetu.

Cestovná doba z Martina do Brna je 4 hodiny; do Trenčína 1 hodinu 45 minút a do Považskej Bystrice hodinu a päť minút.

Autobus z Brna do Martina odchádza o ôsmej hodine ráno s príchodom do Martina o 12.00. V opačnom smere je odchod z Martina o 13.30 a príchod do Brna o 17.30. Cena cestovného lístka z Martina do Brna je pre majitelov Kreditového lístka 10,50 eur, základná cena je 12 eur.