01.11.2011, archiv
Společnost Student Agency, největší provozovatel dálkové autobusové dopravy v ČR, připravil pro cestující na měsíc listopad akci. Zpáteční jízdné v libovolném směru na lince Praha – Budapešť lze zakoupit již za 790 Kč/ 7900 HUF. Akce je určena pro cestující, kteří hodlají cestovat od 1. 11. do 27. 11. Navíc lze získat k jízdence ubytování v budapešťském hotelu Sissi se slevou 10 %.

Mezinárodní autobusová linka Student Agency express z Prahy do Budapešti nabízí v měsíci listopadu akční zpáteční jízdné již za 790 Kč.

Ideální podzimní výlet strávený v Budapešti může být levnější s jízdenkami od Student Agency. Na vybraný počet míst je stanoveno akční jízdné za zpáteční jízdenku jen 790 Kč. Ke každé jízdence je rovněž možné si přes online rezervaci zakoupit výhodné cestovní pojištění od společnosti Allianz. Podrobné informace lze získat stejně jako nákup jízdenek na kterékoli pobočce Student Agency nebo na webových stránkách www.zluty.cz.

Na palubě autobusu je po celou cestu k dispozici stevardka. Cestující mohou očekávat standardní servis v rozsahu teplý nápoj (káva nebo čaj), denní tisk a připojení k wifi. Během cesty je také možno sledovat film z výklopných obrazovek nebo poslouchat hudbu z 8 různých kanálů.

K akční nabídce patří také možnost rezervovat si ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu Sissi v Budapešti se slevou 10%. Podrobné informace, jak rezervaci provést, lze nalézt na stránkách www.zluty.cz .

Hotel Sissi (Budapešť)

Hotel Sissi se nachází na stanici metra Corvin Negyed pouhé 3 stanice metrem na stejné lince od stanice Népliget v Budapešti, kde je zastávka autobusu STUDENT AGENCY express.

Podmínky akce:

• platí pouze pro zpáteční jízdenky pro vybranou trasu

• platné pro odjezdy první cesty od 1. 11. do 27. 11. 2011

• návrat max. do 7 dnů

• nelze kombinovat s dalšími slevami

• počet míst ve spoji omezen

• jízdenky nelze stornovat či přerezervovat

• prodej online či na prodejních místech