14.02.2011, archiv
Dnes na svatého Valentýna v 11.30 vyjel z autobusového nádraží Praha Florenc na linku Praha – Brno - Ostrava poprvé Valentýnský autobus Student Agency. Je opatřen speciálním polepem nejen s fotografiemi vybraných sedmi finalistů, ale také otisky rtů stevardek autobusových spojů Student Agency express, Radima Jančury a Lenky Němcové, ředitelky letenkového byznysu Student Agency. Stevardky pak dnes na linkách Student Agency express rozdávají cestujícím Valentýnská přání – pohlednice, které mohou cestující využít k láskyplnému přání pro své blízké.

Soutěž o Nejzamilovanější pár v České republice vyhlásila skupina Student Agency, největší prodejce letenek na českém trhu. Vítěz získá svatbu v přímo v odletové hale Terminálu 2 pražského ruzyňského letiště a následně letenky na svatební cestu od letecké společnosti Emirates. Ze stovek fotografií zaslaných do 11. února na adresu valentyn @studentagency.cz vybrala porota sedm finalistů.

„ Realizujeme další kreativní kampaní, kterou chceme oslovit naše zákazníky. Ti mohou za získání fotografie získat za hubičku letenku z Prahy do celého světa – ať už se svým milovaným protějškem nebo jen tak sami či s dalšími přáteli. Nabízíme nejlevnější letenky do celého světa a všichni, kdo nám zaslali fotografii, získají ještě další slevu“, říká Lenka Němcová, obchodní ředitelka prodeje letenek skupiny Student Agency.

Celkem došla téměř tisícovka fotografií. Z nich porota vybrala sedm šťastných finalistů a veřejnost nyní může prostřednictvím internetu Student Agency, mediálního partnera Deník a Letiště Praha hlasovat pro vítězný pár. Hlasování bude probíhat až do 6. března a pár, který dostane nejvíce hlasů, pak získá hlavní cenu – svatbu na Letišti Praha a letenky na svatební cestu do Dubaje od luxusní letecké společnosti Emirates. Samotná svatba přitom proběhne přímo v odletové hale Terminálu 2 pražského ruzyňského letiště. Ostatní finálové páry získají certifikát na autobusové jízdenky Student Agency express po Evropě.

Link na ocenění na stránkách Student Agency

valentynsky bus 1