08.12.2008, archiv
Zákazníci STUDENT AGENCY mohou ode dneška používat MANUM superCASH – zcela nový, bezpečný, rychlý a diskrétní způsob plateb za nákupy zboží a služeb na internetu. Společnost STUDENT AGENCY a společnost MANUM i její klíčový technologický partner SAZKA a.s. věří, že tento patentovaný způsob placení si rychle najde své příznivce i mezi zákazníky nakupujícími letenky, autobusové jízdenky, studijní pobyty a jiné produkty z nabídky STUDENT AGENCY.

Majitel STUDENT AGENCY Radim Jančura novou možnost jak platit na internetu vítá: „Spuštění služby superCASH je dalším krokem ke zjednodušení nákupu našich produktů na internetu. Jako u ostatních platebních metod byla pro nás důležitá hlavně bezpečnost transakcí, což superCASH určitě splňuje.“

Princip placení prostřednictvím služby superCASH je uživatelsky velmi jednoduchý a rychlý. Zákazníkovi je systémem superCASH vygenerován čárový a číselný kód, se kterým svůj nákup zaplatí hotově na kterémkoliv terminálu SAZKY. Do 10 minut je pak internetový obchod informován, že nákup byl uhrazen a zboží nebo služby mohou být distribuovány. V systému superCASH navíc může obchodník i zákazník kdykoliv najít informace o stavu konkrétní transakce. Veškerá komunikace mezi účastníky systému je elektronicky zabezpečená i přes to, že neobsahuje žádné osobní údaje.

„Od spolupráce se STUDENT AGENCY si slibujeme nejen další rozšíření počtu uživatelů i transakcí, ale také tímto krokem vstupujeme na trh cestovních kanceláří, prodejců letenek a jízdenek, pro který vyvíjíme specializovaný softwarový modul, který bude plně odpovídat jejich potřebám“, uvádí ředitel společnosti MANUM, Marek Lánský