03.11.2005, archiv
Stále více lidí využívá možnost zarezervování a zaplacení letenky přes internet.Student Agency klientům, kteří nechtějí opustit teplo svého domova, nestíhají odběhnout z práce či telefonovat do cestovní agentury, nebo si jednoduše rozumí s internetem, připravila spolehlivý rezervační nástroj pro zakoupení letenky online.

Systém obsahuje kompletní cenovou nabídku leteckých společností, aktuální akční ceny do celého světa, vyhledává nejvýhodnější možnosti na několik dnů najednou a poskytuje tak zájemci širší výběr. Samozřejmostí je porovnání cen s odletem z Prahy, Vídně i Bratislavy.

Manažerka letenkového oddělení Věra Buchtová potvrdila, že křivka provedených online rezervací a následně zakoupených letenek raketově stoupá. Od začátku letošního roku využilo náš online systém, o kterém jsme přesvědčeni, že je v současné době objektivně tím nejlepším na českém internetu, několik tisícovek spokojených klientů. Student Agency očekává další nárůsty této stále oblíbenější formy prodeje.