20.12.2010, archiv
Student Agency posílí autobusové spoje v době Vánoc. Vzhledem k zájmu o přepravu doporučujeme včasný nákup jízdenky

V souvislosti s očekávanou vysokou poptávkou po cestování spoji Student Agency Express v období vánočních a novoročních svátků je společnost Student Agency připravena posílit kapacitu svých spojů na nejvytíženějších linkách – a to dodatečnou kapacitou více než 4000 míst:

Linky na Slovensko

Aktuálně je již nasazených celkem 16 posilových autobusů ve směru z České republiky na Slovensko v období od 16. prosince do 23. prosince. Pro cesty zpět pak tyto posily budou nasazeny v termínu od 26. prosince do 4. ledna 2011.

Oproti loňsku je počet posilových spojů na Slovensko navýšený – nicméně i přesto je popularita spojů Student Agency Express na Slovensko tak vysoká, že kapacita spojů na Slovensko včetně posil je v tuto chvíli de facto vyprodaná.

Linky do Vídně

Nově jsou letos posíleny linky Praha – Vídeň a Brno – Vídeň – a to již od 3. prosince, kdy je Vídeň velmi populární destinací pro cestování na vánoční trhy. Zde Student Agency nabízí celkem 19 posilových autobusů v obou směrech.

Linka do Londýna

Tradičně nejvytíženější linkou před vánočním obdobím je linka Londýn – Praha. Zde posilujeme celkem 13 spojů ve směru Londýn – Praha a 7 v opačném směru.

Vnitrostátní doprava

Vnitrostátní linky budou řešeny operativně vzhledem k tomu, jak se bude zaplňovat kapacita jednotlivých spojů. Ta je zde zatím dostatečná nicméně i zde se začínají autobusy rychle zaplňovat.

Autobusy Student Agency Express přepravují pouze sedící cestující. Každý cestující má jako součást jízdenky i garanci místa, které si navíc může sám vybrat. Vzhledem k tomu, že přeprava spoji Student Agency Express je velmi populární, bývají spoje ve špičkových časech (před víkendy, státními svátky, apod.) často vyprodány. V této souvislosti doporučuje Student Agency vždy včasnou rezervaci a nákup.

STUDENT AGENCY

Aleš Ondrůj

Marketingová komunikace a public relations

ales.ondruj@studentagency.cz | +420 603 523 053