26.02.2016, Autobusy CZ

Amsterdam, Miláno, Kodaň, Ženeva a další – celkem 12 TOP evropských destinací za 270 Kč 

Autobusový dopravce STUDENT AGENCY přichází s kampaní „ŽLUTÁ BOMBA“ pro své zákazníky, kdy od 29. 2. dává do prodeje stovky jízdenek z Prahy do dvanáctky TOP evropských destinací za super cenu 270 Kč nebo-li 9,90 EUR.

„Touto cenovou bombou startujeme baliček řady změn a novinek pro naše cestující, které máme připraveny na letošní jaro. Již tento týden jsme spustili  do prodeje novou destinaci Essen, od poloviny dubna pak chystáme novinky a rozšíření na trasách do Vídně, Berlína a Kodaně. Změny se dotknou také našich spojů na Slovensko a do Maďarska a v průběhu března také očekáváme první dodávku zcela nových nejmodernějších autobusů, které budou postupně během jara nasazovány na naše mezinárodní linky,“ říká Ivana Kašická, ředitelka autobusové dopravy STUDENT AGENCY a REGIOJET. 

Jízdenky ŽLUTÁ BOMBA jsou ideální například na výlet jednotlivců nebo párů v brzkém jarním termínu.

Nákup jízdenek ŽLUTÁ BOMBA se řídí následujícími podmínkami:

  • Termín prodeje jízdenek je od pondělí 29. 2. do pátku 4. 3. nebo do vyprodání
  • Období cesty musí být od 1. do 15. 3.- a to v kterémkoli směru na příslušné trasy
  • Jízdenky jsou v prodeji na spoje z Prahy nebo do Prahy do a z Amsterodamu, Hamburku, Frankfurtu nad Mohanem, Kolín nad Rýnem, Düsseldorf, Hannover, Kodaň, Miláno, Mnichov, Curych, Ženeva, Paříž

Jízdenky ŽLUTÁ BOMBA jsou v prodeji výhradně přes internetové stránky www.studentagency.cz nebo www.regiojet.cz nebo přes mobilní aplikaci.

Fixní cena je 270 Kč nebo 9,90 EUR – a to v jakémkoli směru na zvolené trasy. Na jeden nákup je možné pořídit maximálně dvě jízdenky, počet jízdenek je omezen.

Akci ŽLUTÁ BOMBA bude provázet komunikační kampaň na internetu a na Facebookovém profilu autobusů STUDENT AGENCY.