13.04.2017, Letenky CZ, Autobusy CZ
  • Mistrovství světa v ledním hokeji startuje za méně než měsíc, letos se bude konat od 5. do 21. května v Paříži a v Kolíně

     

     

  • Zatímco loni zaplatili fanoušci za letenku do Paříže v tomto období v průměru 4 408 Kč, letos se letenky doposud prodávaly průměrně za 3 984 Kč

  • Na poslední chvíli se teď dají koupit letenky i za 2 500 Kč

  • Fanoušci můžou využít i autobusových linek RegioJet, za jízdenky do Paříže a Kolína zaplatí od 550 Kč

81. hokejový šampionát startuje zhruba za měsíc. Fanoušci ale už teď řeší, jak se na něj dostanou. Český tým hraje v základní skupině 8 zápasů v Paříži.

Ideální balíček hned se třemi zápasy je pro fanoušky třeba na začátku mistrovství světa – 5. 5. hraje náš tým s Kanadou, den poté s Běloruskem a 8. května s Finskem. Letenka do Paříže a zpět se u nás dá pořídit už od 2 500 Kč, a to se společností Air France, která nyní globálně podporuje cestovní ruch v Paříži,“ říká Věra Janičinová, ředitelka prodeje letenek od STUDENT AGENCY.

V minulém roce by letenka do Paříže ve stejné dny, tedy 5. 5. tam a 9. 5. zpět, stála okolo 4 tisíc Kč. Na to, že jsou letos letenky levnější, má vliv více faktorů – u letenek přepočítávaných z eurové měny např. silnější koruna po ukončení intervencí ČNB, ale také fakt, že lidé létají čím dál častěji jen s malými zavazadly, čemuž se letecké společnosti přizpůsobují a upravují podle toho své ceny.

Pokud se cestující za hokejem rozhodnou letět se STUDENT AGENCY, mají navíc k vybraným letenkám slevu na autobus RegioJet, který je zaveze až na letiště. Ti, kteří preferují cestu po zemi, se pak můžou do hokejových arén dopravit autobusem přímo. Mimo jiné, oba typy dopravy – to znamená například tam letecky a zpět busem – je možné kombinovat.

Po celou cestu až do Paříže nebo Kolína se o naše cestující budou starat skvělí stevardi a stevardky. Jízda za hokejem tak pro ně bude komfortní. Autobusy na termíny zápasů se pomalu začínají plnit, a tak doporučujeme s nákupem neváhat,“ doplňuje informace Marcela Hamříková, obchodní ředitelka autobusové dopravy RegioJet.

Do Paříže a Kolína se fanoušci autobusem dostanou nejlépe z Prahy, za cestu tam zaplatí od 550 Kč. V Paříži je navíc žlutý autobus zaveze až do samotného centra města.

 

Klára MAJÍČKOVÁ
Tisková mluvčí
+420 734 392 801
klara.majickova@studentagency.cz