21.07.2017, Autobusy CZ

Autobusy jezdí do Pasova denně a jsou ideálním spojem jak na nákupy, tak za památkami v městě na Dunaji

Autobusy RegioJet spojují denně Strakonice a Vimperk s bavorskými městy Freyung a Pasov, stejně jako s Příbramí a Prahou.

Ze Strakonic AN ve směru Pasov odjíždí autobusový spoj RegioJet denně v 9.40, z Vimperku AN pak v 10.15. Příjezd do centra Pasova na stanoviště u hlavního vlakového nádraží je v 11.50 hodin.

Zpět z Pasova odjíždí autobus RegioJet ve směru Vimperk, Strakonice a Praha v 16.00 hodin odpoledne a do Vimperku přijíždí v 17.35 a do Strakonic v 18.10 hodin.

Návštěvníci Pasova tak mají na prohlídku města nebo nákupy více než 4 hodiny. Autobusové spoje RegioJet jezdí denně – včetně víkendů a svátků. Jízdenky je možné zakoupit buď přes internet na stránkách www.regiojet.cz, v prodejních kancelářích RegioJet a STUDENT AGENCY a nebo u stevarda či stevardky při nástupu do autobusu.

Cena jednosměrné jízdenky z Vimperku nebo Strakonic do Pasova začíná na 230 Kč pro dospělého cestujícího.

Kromě nákupů může být jednodenní návštěva Pasova také zajímavým zpestřením dovolenkového či víkendového pobytu na Šumavě.

Kromě turistických cest je jízdní řád postaven tak, aby byl ideální také například pro cesty v neděli večer do Prahy – pro ty, kdo dojíždějí do zaměstnání nebo za studiem. 

Na lince Praha – Strakonice – Vimperk - Pasov budou nasazeny špičkové autobusy Irizar ve stylu Fun&Relax s internetem zdarma a individuálními obrazovkami s možností sledování filmů či poslechem hudby v každé ze sedaček. Servis bude přitom probíhat s  plným rozsahem palubních služeb – včetně podávání horkých nápojů zdarma a prodeje drobného občerstvení. Na palubě bude během cesty přítomna stevardka či stevard a kromě internetu zdarma a možnosti sledování filmů, dostanou cestující nabídku denního a dalšího tisku.

 

Aleš ONDRŮJ
Tiskový mluvčí
ales.ondruj@studentagency.cz
+420 603 523 053