23.04.2020, Vlaky Regiojet CZ

RegioJet spouští předprodej jízdenek na vnitrostátní vlakové spoje na období léta od 14. 6. – 5. 9. 2020. Do předprodeje jde v těchto dnech takřka plný rozsah vnitrostátních vlakových spojů na trasách Ostravsko - Praha a zpět a Brno – Ostrava – Bohumín a zpět.

První výrazné posílení spojů na trase Ostravsko – Praha a zpět přitom RegioJet připravuje již od 3. 5. 2020.

„Dáváme na léto do předprodeje plný rozsah našich vnitrostátních vlakových spojů – včetně plného rozsahu palubních služeb, na které jsou cestující z vlaků RegioJet běžně zvyklí“, říká Ivana Kašická, ředitelka vlakové a autobusové dopravy RegioJet a dodává: „Vidíme, že řada lidí si chce už nyní v předprodeji zajistit jízdenky pro své letní cestování zvláště, když mnozí letos dají přednost dovolené v rámci České republiky a poptávka po ní bude podle všeho obrovská“.

RegioJet registruje již nyní zvýšený zájem o cestování – oproti minulému týdnu přibližně o 30 %. Souvisí to s tím, jak postupně ve větší míře začínají fungovat úřady, firmy, či školy a jak se zvyšuje počet těch, kteří mají opět více možností vyřizovat potřebné záležitosti.

Proto má RegioJet plán postupného navyšování počtu spojů a již 3. 5. začne počty spojů na trase, Ostravsko – Praha a zpět postupně  navyšovat, kdy v každém směru mezi Ostravskem a Prahou pojede denně až 6 spojů v každém směru.

RegioJet zároveň ve svých spojích trvale zachová některá hygienická opatření, která v nedávné době zavedl, tak aby cestujícím garantoval nejvyšší možnou bezpečnost přepravy.