26.05.2021, Dovolena.cz, Letenky CZ, Vlaky Regiojet CZ, Autobusy CZ

Přední česká cestovní kancelář Čedok a největší poskytovatel letenek a dalších cestovních služeb na českém trhu STUDENT AGENCY a vlakový a autobusový dopravce RegioJet dále prohlubují spolupráci a spojily své síly v oblasti pobočkové obsluhy zákazníků.

Služby STUDENT AGENCY a RegioJet jsou nově dostupné na všech 35 pobočkách cestovní kanceláře Čedok ve 24 městech v celé České republice.

Zákazníci tak nově zakoupí letenky, zájezdy od německých či rakouských cestovních kanceláří, studijní pobyty; stejně jako jízdenky na vlaky či autobusy RegioJet přímo na přepážkách poboček Čedoku. Ty jsou vedle názvu Čedok nově označeny také logem STUDENT AGENCY & RegioJet Point.

„Vedle neustále rostoucího podílu prodejů on-line je naším cílem být také blíž té skupině zákazníků, která upřednostňuje osobní nákup našich produktů a služeb přes přepážky. Právě díky spolupráci s Čedokem můžeme otevřít pobočkový prodej i v řadě míst, která jsou důležitá z hlediska dostupnosti našim zákazníkům, ale STUDENT AGENCY nebo RegioJet tam doposud své prodejní místo neměly,“ říká Petr Pěcha, obchodní ředitel Holdingu STUDENT AGENCY.

„Značka STUDENT AGENCY & RegioJet Point na pobočkách Čedok je jasný signál pro zákazníky, že zde budou odbaveni a obslouženi stejně jako na žlutých pobočkách RegioJet a STUDENT AGENCY,“ říká Stanislav Zeman, generální ředitel cestovní kanceláře Čedok a dodává: „Čedok výrazně posiluje své tradiční postavení, kdy pro zákazníky na svých přepážkách poskytuje komplexní cestovní a dopravní služby“.

Zákazníci, kteří preferují osobní prodej, tak nově na 35 pobočkách cestovní kanceláře Čedok pořídí následující produkty a služby z portfolia STUDENT AGENCY a RegioJet:

Letenky od největšího prodejce letenek na českém trhu STUDENT AGENCY:

Kompletní nabídka a prodej letenek všech leteckých dopravců na celém světě – včetně nízkonákladových – low-cost dopravců, vystavovaná z rezervačního systému STUDENT AGENCY. Odlety z Prahy, Vídně, polských, německých a dalších letišť – dle libovolného zadání klienta.

Zájezdy a dovolené německých a rakouských cestovních kanceláří:

Nabídka zájezdů cestovních kanceláří z Německa a Rakouska za nejvýhodnější ceny s výrazně širší nabídkou míst, pobytů, služeb a dalších. Společně se zájezdy CK Čedok představuje nejširší portfolio nabízených dovolených a zájezdů v České republice.

V nabídce jsou také dovolenkové balíčky do Chorvatska a na Slovensko kombinující jízdenku na vlak RegioJet a ubytování od CK Čedok.

Studijní pobyty od STUDENT AGENCY:

Nejširší nabídka studia v zahraničí – včetně nabídky skupinových pobytů s delegátem pro děti již od 6 let.

Jízdenky na spoje RegioJet

Kompletní portfolio všech jízdenek na vlakové a autobusové spoje RegioJet. Možnost rezervace a prodeje všech mezinárodních a vnitrostátních jízdenek z rezervačního systému dopravce RegioJet.

Prodejní místa STUDENT AGENCY & RegioJet Point jsou v pobočkách cestovní kanceláře Čedok v následujících městech v ČR:

Karlovy Vary, Ústí nad Labem, Most, Písek, České Budějovice, Karviná, Plzeň, Žďár nad Sázavou, Frýdek Místek, Opava, Zlín, Hradec Králové, Litoměřice, Tábor, Jihlava, Mladá Boleslav, Teplice, Pardubice, Brno, Olomouc, Liberec, Praha, Ostrava a nově od června také Chomutov.

Vedle toho jsou klientům k dispozici pobočky STUDENT AGENCY v Praze, Brně a Ostravě a pobočky RegioJet na nádražích v celé České republice.