11.07.2012, archiv
Železniční dopravce RegioJet, člen skupiny Student Agency, přichází s akční prázdninovou nabídkou pro VŠECHNY STUDENTY MLADŠÍ 26 LET. V období od středy 11. července do 31. srpna 2012 mohou všichni studenti středních a vysokých škol mladší 26 let cestovat vlaky IC RegioJet na území ČR nebo na Slovensko za tzv. žákovské jízdné se slevou 25 % z jízdného RJ Promo. Například při zakoupení jízdenky přes internet na trase Ostrava – Praha tak držitel studentského průkazu mladší 26 let zaplatí po celé období prázdnin 215 Kč, z Prahy do Olomouce to pak bude 160 Kč. Při cestě z Prahy do Žiliny pak zaplatí při nákupu přes internet 248 Kč.
 

Stačí se pouze prokázat průkazem státem uznané střední nebo vysoké školy s fotografií a datem narození. Využít slevy mohou i ti studenti, kteří během školního roku nedojíždějí.

   

Akční nabídka pro všechny studenty:

 

Studentské jízdné do 26 let s 25% slevou platné během prázdnin ve vlacích IC RegioJet pro cesty v rámci ČR a na Slovensko.

 

Příklady cen:

 

Ostrava – Praha: 215 Kč Internet / 221 Kč obchodní místo

Třinec / Český Těšín – Praha: 245 Kč Internet / 255 Kč obchodní místo

Olomouc – Praha: 160 Kč Internet / 165 Kč obchodní místo

Praha – Čadca / Kysucké Nové Město / Žilina nebo zpět: od 248 Kč

  

Studenti nemusí ani dojíždět během školního roku vlaky RegioJet do školy, mohou studovat na kterékoli státem uznané vysoké škole – jedinou podmínkou je prokázat se příslušným průkazem školy nebo žákovským průkazem a nebýt starší 26 let.

 

Cílem je motivovat mladé lidi – studenty k letním cestám vlaky IC RegioJet – na výlet, za památkami či na návštěvu za přáteli.

 

Každý cestující, který chce využít této akční prázdninové nabídky, musí splnit následující podmínky:

 
  • Věk mladší 26 let (do dne předcházející 26. narozeninám).

  • Student se musí prokázat průkazem jakékoli státem uznané střední nebo vysoké školy v ČR a SR s fotografií a datem narození, platným pro školní rok 2011/2012 nebo žákovským průkazem na dojíždění platným pro školní rok 2011/2012 nebo jiným průkazem vydaným v ČR nebo v SR platným pro školní rok 2011/2012, potvrzujícím status žáka/studenta s fotkou a datem narození – např. průkaz na MHD, průkaz jiného dopravce, apod. Studenti studující na území Evropské unie (včetně ČR a SR) se mohou prokázat i průkazem ISIC.

  • Cestujícím je poskytován plný servis IC RegioJet, včetně rezervace místa a palubního servisu.

  • Akční nabídka se řídí ceníkem a tarifními podmínkami jízdného RJ Promo pro žáky 15 – 26 let (nákup na prodejním místě) a podmínkami zlevněného jízdného RJ Promo pro žáky 15 – 26 let (nákup přes internet) a akčního jízdného pro žáky 15 – 26 let (pro držitele tzv. kreditové jízdenky, omezený počet míst na vybrané spoje).

 
  • Nabídka platí pro vlakové spoje IC RegioJet, včetně návazného autobusového spoje na trase Olomouc – Zlín. Neplatí v autobusech Student Agency express.

 

Jízdenky je možné zakoupit prostřednictvím standardních prodejních kanálů RegioJet – nejvýhodněji přes internet a dále přes standardní prodejní místa RegioJet a Student Agency express a také u provizních prodejců.

 

Ceník akční nabídky (v tabulce jsou uvedeny pouze trasy v rámci ČR. 25% sleva se nicméně vztahuje i pro cesty na Slovensko do / z destinací Žilina, Kysucké Nové Město a Čadca.)