25.09.2012, archiv
Student Agency i vlakový dopravce RegioJet snižují ceny pro cestování ze a do Zlína. Výrazně nižší jsou ceny jak autobusem na trase Zlín – Olomouc, tak na trase Zlín – Praha v kombinaci s vlakem IC RegioJet a také na dalších návazných trasách. Nová cena na trase Zlín – Olomouc tak činí 45 Kč, na trase Zlín – Praha je to pak 265 Kč. Ještě nižší je jízdné pro držitele tzv. kreditové jízdenky, kterou si kdokoli může pořídit zdarma. Spojení Student Agency a RegioJet je tak pro cestující ze a do Zlína nejvýhodnější.
 

Autobus Zlín AN – Olomouc hl. n. nově 45 Kč

Autobus a vlak IC RegioJet Zlín AN – Olomouc hl. n. – Praha hl. n. nově 265 Kč

  

Přehled nových cen je níže v tabulce

2012-09-nove-jizdne-Zlin

 

Autobusový spoj Student Agency express spojuje autobusové nádraží v centru Zlína s hlavním vlakovým nádražím v Olomouci 6x denně v obou směrech. Je vhodný jak pro cesty mezi oběma krajskými městy, tak pro cesty do Prahy či Pardubic ve spojení s vlakovými spoji špičkové kvality IC RegioJet. Celková jízdní doba mezi Zlínem a Prahou tak činí cca 3 hodiny 55 minut.

2012-09-JR-Zlin

 

Cestující ze Zlína mohou do Olomouce cestovat tak, že si jízdenky buď zakoupí v předprodeji prostřednictvím prodejního místa Student Agency ve Zlíně (nebo kdekoli v ČR) nebo na prodejních místech RegioJet či u provizních prodejců nebo na internetu.

 

Současně je nákup jízdenek bez přirážky – zejména pro trasu Zlín – Olomouc možný také přímo u řidiče – a to až do kapacity autobusu. Autobusy Student Agency express a vlaky IC RegioJet poskytují luxusní přepravu se službami na palubě – včetně nápojů, denního tisku a připojení k internetu zdarma.

 

Studenti do 26 let mohou současně využít atraktivní žákovské jízdné s 25% slevou. Slevy poskytuje dopravce i pro seniory nad 60 let (25 %) a pro skupiny cestujících. Držitelé průkazek ISIC do 26 let mají do konce září ještě slevu na cestování 25 %, poté bude tato sleva ve výši 10 %.