14.09.2012, archiv
Vlakový dopravce RegioJet startuje nabídku výhodného jízdenkového balíčku pro cestování na letiště Praha Ruzyně a zpět. Balíček obsahuje zpáteční jízdenku s kompletním servisem na vlaky IC RegioJet (včetně možnosti cestovat návazným autobusovým spojem z/do Zlína) a cestu autobusovým spojem Airport Express spojujícím pražské hlavní nádraží s ruzyňským letištěm. Součástí je také sleva na občerstvení v restauracích AiRest na letišti, možnost uplatnění slev pro děti či skupiny, stejně jako prodloužená platnost na využití zpáteční jízdenky až během 60 dnů. Balíček mohou využít i cestující, kteří přilétají do Prahy odkudkoli ze světa a cestují například do Olomouce či Ostravy nebo Žiliny a pak se opět vracejí k odletu na ruzyňské letiště. Vzhledem k možnosti jeho nákupu on-line je možné jej koupit kdekoli na světě.
 
  • Zvýhodněná cena za zpáteční jízdenku z jakékoli stanice RegioJet (včetně Zlína) na letiště Praha Ruzyně a zpět: například Ostrava – letiště Praha Ruzyně a zpět: 670 Kč

  • Kombinace vlaku IC RegioJet a autobusového spoje Airport Express z Prahy hl. n. na letiště

  • Slevový certifikát na 20% slevu na občerstvení v restauracích AiRest na letišti Praha Ruzyně

  • Nákup on-line, na prodejních místech a u provizních prodejců; možnost uplatnit slevy pro děti či skupinovou slevu

  • Možnost bezplatné změny rezervace – až do 15 minut před odjezdem spoje (například v případě zpoždění příletu letadla)

 

Ve většině Evropy je preferovaným způsobem cestování na letiště právě vlak. Touto nabídkou chceme tuto možnost zatraktivnit i pro cestující z České republiky a severního Slovenska. Je to také dobrá a jistější alternativa k cestě autem po dálnici D1 s ohledem na její rekonstrukci.“, říká Peter Jančovič, koordinátor prodeje RegioJet, a.s.

 

Cesta vlakem IC RegioJet na letiště šetří také náklady na parkování na letišti v Praze a s ohledem na celkový obsah balíčku poskytuje řadu dalších výhod.

 

Jízdenka zahrnuje zpáteční cestu vlakem IC RegioJet z/do Prahy a zpět a zpáteční cestu návazným autobusem Airport Express z hlavního nádraží v Praze na letiště Praha Ruzyně a zpět.

 

Přímá expresní autobusová linka Airport Express, která spojuje každou půl hodinu pražské hlavní nádraží a letiště Ruzyně, je provozována Dopravním podnikem hl. m. Prahy a zastávky autobusu se nacházejí: ve stanici Praha hl. n. – na magistrále v ulici Wilsonova před historickou Fantovou budovou, na Letišti Praha Ruzyně – před Terminály 1 a 2 na stanovišti autobusů s označením AE.

 

Výhodnou jízdenku RegioJet + Letiště Praha kopíte online na www.regiojet.cz, na prodejních místech RegioJet a STUDENT AGENCY a u smluvních prodejců. Balíček RegioJet + Letiště je již v prodeji s prvním možným datem cesty v pondělí 17. září 2012.