15.10.2012, archiv
Železniční dopravce RegioJet dnes odpoledne opět startuje pod názvem Žlutá bomba jedinečnou nabídku. Do prodeje dává více než 4 tisíce jízdenek za speciální nízkonákladovou cenu 145 Kč pro trasu Ostravsko – Praha a 70 Kč pro trasu Žilina - Olomouc. Při nákupu těchto jízdenek zaplatí zákazníci například na trase Praha – Ostrava pouze polovinu běžné ceny.
 

Low-cost model se osvědčil. V prodeji jsou jízdenky za 145 a 70 Kč i na další trasy, a to na listopad - prosinec. Prodej startuje dnes odpoledne a potrvá do 22. října. Vlaky IC RegioJet vozí více než 4 tisíce cestujících denně.

  

Koncept známý u nízkonákladových společnosti typu Ryanair motivovat skvělou cenou tisíce zákazníků, aby vyrazili na výlet, se osvědčil a funguje i na železnici. Chceme, aby nyní jeli za skvělou cenu například do předvánoční Prahy či Olomouce, případně aby se vydali za podzimní turistikou na Slovensko“, říká Peter Jančovič, koordinátor prodeje RegioJet a dodává: „ Nabídky typu Žlutá bomba nám umožňují dosahovat rekordních tržeb i počtu cestujících. Překonali jsme již hranici 4000 cestujících denně a jejich počet neustále roste.“

 

K nákupu jízdenky není zapotřebí žádný slevový průkaz. V prodeji jsou jízdenky na vlaky IC RegioJet – například pro trasy Ostrava – Praha, Olomouc – Praha či Havířov – Praha, vše za jednotou cenu 145 Kč; případně pro trasu Žilina – Olomouc za 70 Kč. Za tuto cenu lze koupit jízdenky také z či do Hranic na Moravě, Zábřehu na Moravě, Ústí nad Orlicí a Pardubic. Nabídka platí i pro cesty v kombinaci vlaků IC RegioJet a autobusového spoje do Zlína.

 

Jízdenky se prodávají na prodejních místech a přes internet. Nakupovat je možné do příštího pondělí 22. října - největší šanci mají ti, kdo se rozhodnou co nejdříve. Součástí jízdenky je plný servis RegioJet – včetně rezervace místa, nápojů zdarma, připojení k internetu zdarma apod.

 

Jízdenky jsou v prodeji od dnešního dne do pondělka 22. října nebo do vyprodání míst v jednotlivých spojích.

 

Prodej jízdenek Žlutá bomba za 145 Kč, resp. 70 Kč se řídí následujícími podmínkami:

 
  • Prodej jízdenek probíhá od pondělka 15. 10. do pondělka 22. 10. nebo do vyprodání míst.

  • Jízdenky se prodávají přes internetové stránky  www.regiojet.cz  nebo přes prodejní místa RegioJet, Student Agency, Student Agency express a provizní prodejce jízdenek RegioJet.

  • V prodeji jsou jízdenky na vlaky IC RegioJet mezi Havířovem a Prahou s obrovskými slevami za super nízké ceny – například pro trasy Olomouc – Ostrava, Olomouc – Žilina, Žilina – Ostrava za cenu jen 70 Kč, pro trasy Ostrava – Praha, Olomouc – Praha, Havířov – Praha, Zlín – Praha a mnoho jiných za cenu jen 145 Kč.

  • Nabídka platí i pro cesty v kombinaci vlaků IC RegioJet a autobusového spoje do Zlína.

  • Jízdenky je možné koupit na vybrané spoje jedoucí v období 29. 10. – 8. 12. 2012.

  • Počet jízdenek je omezen na spoj a jednotlivé dny, celkový počet jízdenek v prodeji je více než 4000.

  • Jízdenky není možné vrátit, změnit, neuplatňují se na ně žádné další slevy a v rámci jednoho nákupu je možné koupit maximálně jízdenku pro dvě osoby.

  

To, jestli je jízdenka za 145 /70 Kč na daný spoj a dané datum stále v nabídce, se zákazník dozví tak, že se mu při zadání informací o spojení objeví na displeji právě cena 145 /70 Kč. Stejně tak tuto cenu uvidí prodejce v rezervačním systému při prodej jízdenky zákazníkovi. Pokud se objeví cena 145 / 70 Kč, může si tuto jízdenku zákazník okamžitě koupit. Pokud se objeví standardní cena, znamená to, že jízdenky Žlutá bomba buď už byly na daný spoj vyprodány, nebo nejsou v nabídce.

 

Příklady cen se Žlutou bombou:

  

Ostrava – Žilina

jen  70 Kč

Ostrava – Olomouc

jen  70 Kč

Čadca – Olomouc

jen  70 Kč

Žilina – Olomouc

jen  70 Kč

Havířov – Žilina

jen  70 Kč

Ústí nad Orlicí – Praha

jen  145 Kč

Zábřeh na Moravě – Praha

jen  145 Kč

Olomouc – Praha

jen  145 Kč

Zlín – Praha

jen  145 Kč

Hranice – Praha

jen  145 Kč

Ostrava – Praha

jen  145 Kč

Havířov – Praha

jen  145 Kč

Pardubice – Ostrava

jen  145 Kč

Hranice na Moravě – Žilina

jen  70 Kč


                 

Popularita vlaků IC RegioJet stále roste, více než 4 tisíce cestujících denně.

 

Vlaky IC RegioJet přepravují aktuálně na trase mezi Prahou a Ostravskem denně více než 4000 cestujících. Měsíčně je to více než 120 tisíc zákazníků, kteří využívají služeb nejkomfortnějšího železničního spojení mezi Prahou a Ostravskem.