09.01.2013, archiv
Společnost Student Agency, největší zprostředkovatel zahraničních studijních pobytů, přichází se zajímavou nabídkou. Ke všem nově zakoupeným studijním pobytům nabízí tablet zdarma. V zahraničí tedy můžete spojit užitečnou výuku jazyka s příjemným relaxováním, navíc s moderním elektronickým pomocníkem. Klienty čeká svět plný zábavy, cestování a nových přátelství. Jazykové pobyty jsou určeny dětem i dospělým.

„Výuka může probíhat každý den, třeba i 8 hodin v kuse a to po dobu minimálně dvou týdnů. Vyučujícím bude vždy rodilý mluvčí,“ připomíná Zuzana Glierová, obchodní ředitelka pro studium v zahraničí společnosti Student Agency.  Není tedy pochyb, že na vás nikdo nebude mluvit česky. Tím pádem získáte výjimečnou šanci vstřebávat jazyk 24 hodin denně.

Studium jazyka v zemi jeho původu přináší neuvěřitelně rychlý pokrok a mnohem trvalejší znalosti. „Opravdu dobrou znalost jazyka, kterou by člověk při studiu doma získával jen velmi pracně a pomalu, může na jazykovém pobytu v zahraničí získat už během několika málo týdnů,“ říká Zuzana Glierová s tím, že pracovníci Student Agency klientům se vším poradí. Student Agency nabízí kvalitní servis, zázemí firmy s dvacetiletou praxí v oboru a bohaté zkušenosti. 

Podmínky pro získání tabletu:

1) Tablet se vztahuje k jazykovým kurzům závazně objednaným do 28. 2. 2013 a realizovaným v období 1. 6. - 31. 8. 2013

2) Závazné objednání kurzu znamená podpis smlouvy a úhradu 100% ceny pobytu do 28. 2. 2013.

3) Tablet se vztahuje k jazykovým kurzům v délce od 2 týdnů.

4) Tablet se nevztahuje na případy dárkových certifikátů, které nejsou zároveň kryty konkrétní smlouvou na vybraný pobyt.

5) Tablet bude předán osobně na pobočce Student Agency po podpisu smlouvy k jazykovému pobytu. Klient je povinnen při převzetí dárku podepsat předávácí protokol. Tablet nebude zasílán poštou.

Jazykový pobyt můžete objednávat na kterékoliv pobočce Student Agency, na e-mailu: studium@studentagency.cz.

Student Agency je největší zprostředkovatelskou agenturou zahraničních jazykových pobytů v České republice a na Slovensku. Nabízíme studium 10 jazyků ve více než 30 zemích světa. Vybírat můžete z jazykových pobytů pro dospělé, kterých mohou využít i studenti nad 16 let, z pobytů pro business klientelu, z prázdninových jazykových kurzů pro děti a mládež nebo zvolit dlouhodobé studium na střední nebo vysoké škole v zahraničí. Školním kolektivům nabízíme rovněž výukové a poznávací zájezdy do zahraničí.