11.03.2013, archiv
Zákazníci si mohou nově na jednom místě koupit letenky za nejlepší ceny aktuálně od 35 low-cost dopravců. Jejich počet ještě dále poroste.

Student Agency, největší prodejce letenek v České republice a druhý největší na Slovensku rozšířila nabídku letenek od low-cost dopravců prodávaných přes internet. Nabídka Student Agency je bezkonkurenčně unikátní – NA JEDNOM MÍSTĚ NABÍZÍ NEJVĚTŠÍ POČET LOW-COST DOPRAVCŮ, celkem 35. Zákazníci tak mohou přes portál www.studentagency.cz či přes www.letenky.cz vybírat z největší nabídky letenek od low-cost dopravců na jednom místě a za nejlepší ceny.

Kromě letenek od populárních nízkonákladových dopravců Ryanair, easyJet, Wizz Air či Norwegian pro odlety například z Prahy, Brna, Bratislavy, Budapešti, Katowic či Krakova, jsou nyní v nabídce i letenky dalších evropských a mimoevropských nízkonákladových leteckých společností. Zákazníci tak mohou například pro své putování po Austrálii zakoupit přes portál Student Agency letenky od společnosti Virgin Blue (Austrálie) a dalších. Vše je jednoduché, v češtině a na jednom místě (seznam všech prodávaných nízkonákladových dopravců je v závěru tiskové zprávy).

„Nízkonákladoví dopravci v posledním roce výrazně posílili své pozice na letištích v Brně, Budapešti, Bratislavě či v Polsku a my nemůžeme zákazníkům tyto letenky nenabízet. Stali jsme se největším obchodním domem s letenkami nízkonákladových dopravců v ČR. Navíc si jejich ceny mohou u nás hned porovnat s cenami národních dopravců a vybrat si na jednom místě to, co je pro ně nejvýhodnější,“ říká Radim Jančura, majitel Student Agency.

Prodej letenek nízkonákladových dopravců běží přes internetový portál www.letenky.cz a přes další internetové prodejní kanály Student Agency v ČR a následně i v SR. Zákazníci si současně moci objednat k letence doplňkové služby, jako například – cestovní pojištění, parkování u Letiště Praha za exkluzivní ceny, dopravu na letiště vlaky IC RegioJet v rámci výhodné nabídky RegioJet plus Letiště Praha nebo ubytování kdekoli na světě či pronájem aut.

Nízkonákladové letecké společnosti se staly fenoménem levného cestování. Například společnost Ryanair se stala největším dopravcem na letištích v Bratislavě, Brně či Budapešti, stejně jako na polských letištích Katowice, Krakov či Wroclaw. Svoje aktivity v České republice a v Polsku rozvíjí také společnost Wizz air a lety za skvělé ceny nabízí z Prahy, Drážďan či Berlína také letecká společnost easyJet. Jejich nabídky nyní umožní Student Agency srovnat například s akčními nabídkami národních leteckých dopravců – a to na jednom místě. Zákazník tak nemusí nikde přepínat či vyhledávat na internetových stránkách jednotlivých dopravců.

Student Agency je s více než 20% podílem vedoucí prodejce letenek na českém trhu. Dlouhodobě nabízí svým zákazníkům k letenkám další exkluzivní doplňkové služby, jako například parkování u Letiště Praha za speciální ceny či nově prostřednictvím své dceřiné společnosti RegioJet komfortní dopravu vlaky IC RegioJet na letiště v Praze za zvýhodněné ceny.

Zákazníci z Ostravy, Olomouce, Žiliny a dalších destinací, kde zastavují vlaky IC RegioJet mohou využít zvýhodněných zpátečních či jednosměrných jízdenek na Letiště Václava Havla v Praze, kdy cestu vlaky IC RegioJet kombinují s dopravou autobusovým spojem Airport Express z pražského hlavního nádraží na pražské letiště.


Kompletní seznam nízkonákladových dopravců, které aktuálně Student Agency prodává přes internet

AirOne 
Belle Air
Blue Islands
Blu Express
CityJet
Corendon
Direkt Flyg
Eastern Airways
ThomasCook Airlines
Frontier Airlines
Germania
Germanwings
Jet2
JetBlue
Kulula 
Malmo Aviation
Manx2
Meridiana
Monarch Airlines
Scoot
Sky Work AG
ThomsonFly
Tiger Airways
TUI Fly
Virgin America
Virgin Australia (Blue)
Volotea
WestJet
Wow Air
EasyJet
Norwegian
Ryanair
Transavia
Vueling
Wizzair