13.05.2015, archiv
Cestující si užili palubní servis a zkonzumovali mimo jiné kolem 3,5 tisíce horkých nápojů. Ty mají společně s dalšími službami v autobusech STUDENT AGENCY k dispozici zdarma.

Přibližně 3600 cestujících – tedy jedna desetina obyvatel Třebíče – cestovalo za první tři měsíce letošního roku na spojích autobusové linky STUDENT AGENCY do nebo z Třebíče. Meziročně to znamená nárůst počtu cestujících z a do Třebíče o 53%.

Spoje žlutých autobusů STUDENT AGENCY jezdí přes Třebíč od roku 2013 a spojují město  2x denně v každém směru s Brnem, Českými Budějovicemi, Telčí a Jindřichovým Hradcem. Do Českých Budějovic představují spoje STUDENT AGENCY s jízdní dobou 2 hodiny 15 minut absolutně nejrychlejší spojení.

Cestující tak mohou luxusní autobusy STUDENT AGENCY využít jak k cestám na úřady, do škol či k turistickým výletům; stejně jako s přestupem v Brně například k cestám k odletům mnoha leteckých společností z mezinárodního letiště ve Vídni.

Cestující z Třebíče si oblíbili služby, které mohou na palubě našich autobusů využít. Svědčí o tom například to, že jsme cestujícím do nebo z Třebíče na palubách našich autobusů za první čtvrtletí podali téměř 3,5 tisíce horkých nápojů zdarma, stejně jako rozdistribuovali kilometry novin a časopisů,“ říká Ivana Kašická, ředitelka divize autobusové dopravy STUDENT AGENCY.

STUDENT AGENCY na linku Brno – Třebíč – Telč – Jindřichův Hradec – České Budějovice nasazuje moderní autobusy. V nich mají vedle palubního servisu v podobě nápojů a denního tisku zdarma  cestující k zdarma dispozici výkonné připojení k internetu a možnost sledování filmů či poslechu hudby.

Jízdní doba z Třebíče do Brna je 1 hodina 20 minut; do Českých Budějovic pak cesta trvá bezkonkurenčních dvě a čtvrt hodiny. Do Telče z Třebíče zvládnou žluté autobusy cestu za 35 minut, do Jindřichova Hradce pak za hodinu a čtvrt . Spoje jezdí 2x denně v každém směru.