13.07.2015, archiv
Žlté autobusy tak od 15. 07. 2015 ponúknu počas pracovných dní medzi Nitrou a Bratislavou až 38 spojov denne.

Spoločnosť RegioJet rozširuje počet spojov na trase Banská Bystrica – Nitra – Bratislava. Žlté autobusy budú premávať v  rannej špičke z  Nitry do Bratislavy v  atraktívnom 15 minútovom intervale. Počet spojov rozširuje spoločnosť aj opačným smerom z Bratislavy do Nitry. RegioJet týmito zmenami zvyšuje prepravnú kapacitu v  úseku Bratislava – Nitra a zároveň navyšuje samotnú ponuku spojov. Žlté autobusy tak od 15. 07. 2015 ponúknu počas pracovných dní medzi týmito mestami až 38 spojov za deň.

Žlté autobusy RegioJet na trase Banská Bystrica – Nitra – Bratislava a späť sa po štyroch a pol mesiacoch stali u zákazníkov fenoménom. V súčasnosti denne prepravujú cca 1700 cestujúcich.

Nový cestovný poriadok vstúpi do platnosti tento týždeň v stredu 15. 07. 2015. Ten počas pracovných dní pridáva 4 nové páry spojov premávajúcich medzi Nitrou a  Bratislavou. Spoločnosť zároveň pokračuje v  predaji cestovných lístkov za akčné ceny. Aj naďalej si ich budú môcť cestujúci zakúpiť u vodiča za € 2,-, teda za rovnakú cenu ako pri nákupe cez internet. Výhodné cestovné bude možné využiť až do 31. 08. 2015, pričom RegioJet nevylučuje ani predĺženie doby trvania tejto akcie.

RegioJet dostal do autobusov aj cestujúcich, ktorí by za normálnych okolností verejnou dopravou nikdy necestovali. Všetci cestujúci v  autobuse dostanú od našich stevardiek zdarma dennú tlač, kávu, čaj či čokoládu. Autobusy sú vybavené aj špeciálnym multimediálnym zariadením Funtoro. Ide o dotykové obrazovky zabudované priamo v sedadlách z ktorých si môžu cestujúci pozrieť filmy, či počúvať hudbu. Okrem toho môžu sledovať aktuálne vysielanie v TV, počúvať rádio, surfovať po internete, sledovať polohu autobusu na mape či si dokonca zahrať rôzne online hry. Zariadenie dodáva bratislavská firma MOLPIR, ktorá ho v  roku 2011 vyvinula práve pre autobusy STUDENT AGENCY.

Rozširovenie flotily autobusov RegioJet na Slovensku

Pre posilnenie spojov na Slovensku nakúpila spoločnosť ďalších 6 nových luxusných autobusov značky Volvo Irizar v štýle Fun&Relax. Tie bude zároveň využívať aj na pripravovanej linke Bratislava – Letisko Schwechat – Viedeň. Okrem nich obnova flotily autobusov pokračuje aj v  Českej republike, kde STUDENT AGENCY zakúpila v uplynulom období ďalšie 3 autobusy Volvo a 7 autobusov Scania. Celý holding STUDENT AGENCY teda k  dnešnímu dňu vlastní flotilu 173 autobusov.

Vlakový a autobusový dopravca RegioJet na Slovensku prevádzkuje na vlastné komerčné riziko luxusné vlaky InterCity na trase Bratislava – Žilina – Košice a EuroCity Košice – Žilina – Ostrava - Praha. Taktiež nedotovanú komfortnú autobusovú linku z Banskej Bystrice cez Nitru do Bratislavy v štýle Fun & Relax a na základe objednávky Ministerstva dopravy Slovenskej republiky vo verejnom záujme vlakovú linku Komárno – Dunajská Streda – Bratislava. V  súčasnosti je v  príprave aj luxusná medzinárodná autobusová linka Bratislava – letisko Wien Schwechat – Viedeň.