19.02.2015, archiv
TTG Travel Awards 2014 udělované firmám z oboru cestovního ruchu znají svoje vítěze. Titul Nejlepšího prodejce letenek za loňský rok získala společnosti STUDENT AGENCY. Na prestižní cenu nominovali STUDENT AGENCY vybraní profesionálové z oboru cestovního ruchu, o vítězi pak rozhodlo hlasování odborné veřejnosti na webových stránkách Travel Trade Gazette (TTG). STUDENT AGENCY uspěla také v kategorii online prodejců cestovních služeb se svým portálem Dovolená.cz.

“V posledních letech jsme si vybudovali širokou základnu spokojených klientů, kteří oceňují kvalitu i rychlost našich služeb. Je pro nás ctí, že nás jako nejlepšího prodejce letenek vidí vedle našich zákazníků také odborníci z oboru cestovního ruchu. Získání TTG Travel Award v kategorii Nejlepší prodejce letenek je pro mě i moje kolegy nádherným vysvědčením a povzbuzením do další práce,” říká obchodní ředitelka prodeje letenek STUDENT AGENCY Věra Janičinová.

Ocenění od TTG přišlo pouhý týden poté, co STUDENT AGENCY a sesterská společnost ORBIX získaly titul nejlepšího obchodního partnera aliance SkyTeam, která sdružuje dvacet významných světových aerolinek včetně Českých aerolinek. Obě ocenění jsou důkazem toho, že STUDENT AGENCY poskytuje svým zákazníkům nadstandardní služby a servis, díky čemuž se k nám klienti opakovaně vracejí.

STUDENT AGENCY je největším prodejcem letenek v České republice, našim zákazníkům zajišťujeme letenky od klasických i low-costových aerolinek. Díky srovnávání cen letenek od všech dopravců dokážeme klientovi zařídit cestování za tu nejvýhodnější cenu. Během svého dlouholetého působení na trhu jsme si vybudovali úzké vazby s partnerskými leteckými společnostmi a díky tomu přicházíme s exkluzivními akcemi na letenky. Pro zákazníky dokážeme vedle letenky zajistit také ubytování, cestovní pojištění nebo pronájem auta.

V prestižní anketě TTG Travel Awards 2014 uspěl i portál Dovolená.cz, který patří do skupiny STUDENT AGENCY. Získal bronzovou příčku v kategorii Nejlepší online prodejce. Dovolená.cz je jediným českým portálem, který na jedné stránce porovnává nabídku zájezdů od českých, německých nebo rakouských cestovních kanceláří. Klient tak má jedinečnou možnost porovnat cenu dovolené ve stejném hotelu od několika různých pořadatelů s odlety z různých míst v České republice, v Německu nebo Rakousku. Portál zajišťuje také další doplňkové služby jako cestovní pojištění nebo pojištění storna zájezdu, dopravu autobusy STUDENT AGENCY na vybraná letiště nebo parkování u vybraných odletových letišť zdarma.