11.03.2008, archiv
V pondělí 17.3. v 7,00 hodin zahajuje společnost STUDENT AGENCY provoz nové autobusové linky na trase Praha – Písek – České Budějovice – Český Krumlov.

Základní jízdné s kreditovou či otevřenou jízdenkou na trase Praha – České Budějovice nebo zpět činí 90 Kč, studenti zaplatí o 20 Kč méně. Spoje vyráží z Prahy i Českého Krumlova ve stejnou dobu, vždy v 7, 11, 15 a 19h. Cestující mohou očekávat standardní „žlutý“ servis – pohodlné sedačky, stewardku na palubě, sluchátka k poslechu hudby a zvuku k filmu, noviny, časopisy a teplé nápoje zdarma a další.

Jízdenky jsou již v prodeji na prodejních místech STUDENT AGENCY v Českých Budějovicích a v Praze na Florenci a online na www.studentagency.cz. Jízdní řád, ceník a dalsí informace naleznete zde.

„Máme radost, že jsme mohli klientům do další části České republiky přinést nadstandardní autobusovou dopravu, pohodlné a příjemné cestování do práce a škol. O tom, že o linku bude velký zájem, svědčí i fakt, že některé spoje jsou již v tuto chvíli téměř vyprodané.“, říká Kristýna Čermáková, obchodní ředitelka pro autobusovou dopravu ve STUDENT AGENCY.