20.03.2007, archiv
Student Agency, největší prodejce letenek na českém trhu, propojila svůj online rezervační systém letenek s rezervačním systémem největší nízkonákladové letecké společnosti v Evropě, SkyEurope.

Student Agency se tímto krokem stala prvním a jediným prodejcem letenek v České republice, který nabízí možnost rezervace letenek tohoto nízkonákladového dopravce online v plné míře na svých stránkách www.studentagency.cz. Hlavní výhodou, kterou cestující a klienti obou společností ocení je možnost rezervace letenky na 24 hodin a výběr z několika možností plateb. Obvykle nízkonákladoví dopravci požadují platbu kartou v okamžiku rezervace letenky.

Spuštění projektu bylo podpořeno kampaní na internetu a v rádiích.

“Propojení systémů pro český trh bylo dokončeno a spuštěno 26. 2. 2007 a od té doby jsme zpracovali stovky rezevací. Stejná spolupráce se připravuje i na Slovensku, spuštění je planováno do konce března.” říká Věra Buchtová, manažerka prodeje letenek ve Student Agency.

Student Agency a SkyEurope připravují pro rok 2007 další společné aktivity na českém i slovenském trhu.

Iva Svobodová
marketingová ředitelka