Časopis Žlutík

Zábavný časopis pro nejmenší cestovatele. Děti si mohou zkrátit cestu řešením rébusů, vymalováním omalovánek nebo čtením pohádek a zajímavostí. Časopis je k dispozici zdarma v autobusech a ve vlacích RegioJet a také na našich pobočkách.

Časopis pro děti začala skupina STUDENT AGENCY vydávat symbolicky na Den dětí, tedy 1. 6. 2016. Maskotem časopisu se stal žirafí kluk, který se narodil bez typických hnědých skvrn, a proto dostal jméno Žlutík. Časopis obsahuje omalovánky, křížovky, rébusy, společenskou hru, ale také zajímavosti o dopravních prostředcích, pozvánky do kulturních institucí se soutěžemi a také pohádku o žirafákovi Žlutíkovi a jeho přátelích.

prosinec 2016

Do třetice všeho dobrého! Třetí číslo Žlutíka je tady a znovu tě vtáhne do světa zábavy a soutěží. Tentokrát ti představíme naše vagony a jednotlivá kupé, naučíš se něco o tučňácích a nebude chybět ani tip na výlet a pohádka o tučňákovi s toulavými botami. A čeká na tebe i překvapení.

září–listopad 2016

S novým školním rokem přichází i nový Žlutík! Je plný omalovánek, tvořivých úkolů a soutěží o skvělé ceny. Přečíst si můžeš články o našich nejmodernějších žlutých autobusech, o životě zeber nebo třeba pohádku o Žlutíkově kámošce. A pro šikovné ručičky je připravené i zebří origami.

červen–srpen 2016

Žlutík je tady! V prvním čísle se dočteš třeba to, proč se vlastně žirafí kluk jmenuje Žlutík, dozvíš se zajímavosti o lokomotivách, které jezdí v RegioJetu, a můžeš vyluštit několik zábavných her. Nechybí ani omalovánka a pexeso se žirafákem Žlutíkem a jeho kamarády.