Časopis pro děti začala skupina STUDENT AGENCY vydávat symbolicky na Den dětí, tedy 1. 6. 2016. Maskotem časopisu se stal žirafí kluk, který se narodil bez typických hnědých skvrn, a proto dostal jméno Žlutík. Časopis obsahuje omalovánky, křížovky, rébusy, společenskou hru, ale také zajímavosti o dopravních prostředcích, pozvánky do kulturních institucí se soutěžemi a také pohádku o žirafákovi Žlutíkovi a jeho přátelích.

4/2017

Co víš o polárních medvědech? A víš, jak jim říkají Eskymáci? Chtěl by ses dozvědět, co dělá dispečer v RegioJetu? V novém Žlutíkovi tě naučím šifrovat tvé tajné zprávy a cvičit jógu. A nezapomeň vyluštit tajenku, poskládat si 3D zvířátko a soutěžit o super ceny. Přeju ti krásné cestování.

3/2017

První školní dny vám zpříjemní Žlutík se svým kamarádem lišákem Robinem. Prozradím vám, že je umělec. Víc se dočtete v pohádce nebo v zábavných úkolech. Dokonce si můžete vyrobit parádní lišácké záložky. Přeji vám hezké čtení.

2/2017

Tuturutú! Máme výročí – přesně před rokem vyšlo první číslo Žlutíka. I v tomto prázdninovém čísle najdeš spoustu omalovánek, naučíš se morseovku, prečteš si detektivní pohádku nebo nakoukneš do naší lokomotivy Siemens Vectron. A kopec zábavy si užiješ i s vystřihovacími maskami!

1/2017

Venku už pěkně hřeje sluníčko, a tak se koťátka vyhřívají i na obálce časopisu Žlutík. Přečti si o jejich dobrodružstvích v pohádce, vymaluj si kočičí omalovánky, vylušti osmisměrku nebo si potrap hlavičku parádním hlavolamem. S časopisem Žlutík se nudit nedá a cesta ti uteče jako voda.