Každý měsíc vám přinášíme zajímavé články z cest po celém světě. Nechybí ani kulturní a geografické zajímavosti, informace o nových produktech STUDENT AGENCY, soutěže a rozhovory se zajímavými osobnostmi. Náš časopis Žlutý najdete zdarma v každém autobuse a vlaku Regiojet, stejně jako na pobočkách STUDENT AGENCY.

Listopad/Prosinec 2021

V posledním letošním čísle se zamyslíme nad tématem "Až se zima zeptá, co jsme dělali v létě". Někteří z nás se přizpůsobili době a objevovali krásy naší vlasti. Jiní se ale nenechali odradit a díky nim můžete procestovat svět na stránkách časopisu Žlutý během jízdy vlakem nebo busem. Dozvíte se o drsném životě za polárním kruhem ve Švédsku, o výpravě našich horolezců na 13. nejvyšší horu světa, nebo jaké to je pracovat ve švýcarských Alpách. V rozhovoru nám Petr Horký představí první horskou vůdkyni v Dolomitech. Na sever Itálie se můžete vydat i v zimě - zažít jízdu se psím spřežením! A vaše oblíbené SOUTĚŽE? Samozřejmě nechybí - máme pro vás připraveny hned dvě, nechte se překvapit. Přejeme hezký závěr roku.

Září/Říjen 2021

Současná „doba bláznivá“ nás inspirovala k tématu dvojčísla září + říjen. Hned v úvodním článku Jiřího Pasze se můžete dozvědět, jak se nezbláznit v„době covidové“ a zasoutěžit si o knihu Normální šílenství. Zdánlivě bláznivý nápad objevovat na kole Himaláje dostala Kamila Hrubá. Podobně šílený může pro někoho být i měsíční pobyt na misi v Ghaně — více se dočtete v článku Veroniky Miškaříkové. Krásné fotografie doplňují text toulavého fotografa Pavla Svobody, který strávil na treku v Nepálu 46 dnů. Rozhovor s milým „bláznem“ spisovatelem Robertem Fulghumem vedl ve své talkshow Petr Horký. Čeká vás i druhá soutěž — tentokrát o vstupenky na představení nového cirkusu. Přejeme příjemné čtení.

Červenec/Srpen 2021

Po „lockdownové“ pauze jsme pro vás opět připravili náš palubní časopis. I když se okolo nás dějí nemilé události, svět ani my se nenecháme zastavit. „A přece se točí!“ je téma prázdninového dvojčísla. Nedočkaví cestovatelé se mohou inspirovat články o výpravě slovenského folklorního souboru do Mexika nebo zápisky bloggera Lukáše Chmely o jeho cestách do Paříže. O problému s nedostatkem vody v Himalájích informuje Kamila Hrubá a Jan Brett vám ukáže kousek Afriky, který můžete navštívit v Čechách. Pozveme vás i na pohodlnou cestu do Chorvatska vlakem RegioJetu. Na další články a hlavně na oblíbenou SOUTĚŽ se můžete těšit od 13. 7. ve žlutých autobusech a vlacích nebo už nyní na webových stránkách RegioJetu a Student Agency. Přejeme krásné prázdniny!