Každý měsíc vám přinášíme zajímavé články z cest po celém světě. Nechybí ani kulturní a geografické zajímavosti, informace o nových produktech STUDENT AGENCY, soutěže a rozhovory se zajímavými osobnostmi. Náš časopis Žlutý najdete v každém vlaku RegioJet, autobusu a na pobočkách STUDENT AGENCY, kde je zdarma k dispozici.

Prosinec 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: ...a pohádka na Vánoce, Století Miroslava Zikmunda: Vyberte nejlepší filmový plakát, Adrenalin: Lhota Trophy, Po vlastní ose: Postřehy ze Sicílie, Interview: Martina Formanová, Na vlastní kůži: Za zvířaty do zoo, Viděno z okna: Trenčín – město, kde bojovali Římaně, Událost: Na Vánoce do divadla, Fejeton: Vánoční rozjímání, Recept: Vánoční slovenská zelňačka.

Listopad 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Kréta podle Dimitrise, Století Miroslava Zikmunda: Auta Zikmunda a Hanzelky, Adrenalin: Vzhůru pod zem, Po vlastní ose: Embéčkem kolem světa – Střední Amerika, Interview: Kateřina Tučková, Na vlastní kůži: Navrhuje, jako když tiskne, Jižní Morava: Živá galerie funkcionalismu , Událost: Martin vozí sudy s vínem, Fejeton: O mimozemšťanech..., Recept: Krémová polévka z dýně Hokkaidó.

Říjen 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Jsem mobilní globalizátor, Století Miroslava Zikmunda: Začátek cestovatelského fenoménu, Adrenalin: Geocashing – hra na lovce pokladů, Po vlastní ose: Na Jawách do Maroka, Interview: Richard Müller,Na vlastní kůži: Larp aneb Jak jsem vyzkoušela být někým jiným, Událost: Lamy z Chile v Brně, Recept: Kohout na víně.

Září 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Neprdět mramor, Století Miroslava Zikmunda: Serpentiny osudu, Adrenalin: Dračí lodě, Po vlastní ose: Nový Zéland , Interview: Martin Stropnický, Na vlastní kůži: Je to všechno v hlavě - mentalista, Jižní Morava: Jeďte na Moravu , Událost: Didgeridoo v jeskyni, Fejeton: Mezi námi hvězdami, Recept: Zapečená plněná rajčata.

Srpen 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Na pohádky mě užije!, Adrenalin: Kiteboarding, Po vlastní ose: Cihla, věc banální?, Interview: Petr Horký, Na vlastní kůži: Když se řekne sex, sex koučing, Viděno z okna: Velhartice, Interview: Andrej Babiš, Fejeton: Prázdniny na chatě, Recept: Domácí zmrzlinové bonbóny.

Červenec 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: 60 let od zlezení nejvyšší hory světa, Adrenalin: Je libo motokárový adrenalin?, Po vlastní ose: Tři bratři na cestě kolem světa, Interview: Iva Bittová, Na vlastní kůži: Lidi místo fetu, Jižní Morava: Do Brna nejen za Mendelovým hráškem, Událost: Kultura z jiného světa, Fejeton: Jak se baví tramvajníci, autobusníci a jiní přepravníci, Recept: Mořský vlk v solné krustě.

Červen 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Rub a líc dobrodružných výprav, Adrenalin: Jak jsme "sea kayakovali", Po vlastní ose: Embéčkem kolem světa - Mexiko, Interview: Petr Jablonský, Na vlastní kůži: Cirk La Putyka , Viděno z okna: Ještěd letos slaví 40 let, Událost: Hvězdy v Trenčíně, Fejeton: Balím, balíš, balíme, Recept: Linguine s bazalkovým pestem.

Květen 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Skutečný extrém, Po vlastní ose: Zanzibar, Interview: Jan Hnízdil, Na vlastní kůži: Kolik stupňů je na sedmým schodu v poláriu?, Jižní Morava: Morava napoleonská, Událost: TedX – myšlenky, které stojí za sdílení, Fejeton: Cesta do hlubin čerstvé čtyřicítky, Recept: Pestrý salát.

Duben 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Krystalové oči Venezuely, Po vlastní ose: Nový Zéland – Jižní ostrov, Interview: Arnošt Goldflam, Trend: Já chci bejt taky ta rejdijou stár, Viděno z okna: Kodaň, město, kde vládne pohoda, Událost: Otevřené vinné sklepy, Fejeton: S chutí do toho a půl je hotovo, Recept: Litevský boršč.

Březen 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Český polár, Po vlastní ose: Nordkalottleden – poslední evropská divočina, Interview: David Černý, Trend: Rande za pětikilo, Viděno z okna: Tajemné útvary v anglické krajině, Událost: Kjógen – japonské divadlo, Fejeton: Včera zvečera mor a cholera, Recept: Zapečená polenta s bryndzou a slaninou.

Únor 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Festival WorldFilm, Po vlastní ose: V největším vězení světa - KLDR, Interview: Lenka Dusilová, Trend: Stand-up – jak být vtipný, Viděno z okna: Do Říma s láskou, Událost: Na plný plyn – Chic Corea, Fejeton: Jak jsme se zocelili v bouři nad Kubou, Recept: Hruška v levandulovém sirupu.

Leden 2013

Editorial Radima Jančury, Na cestách s Petrech Horkým: Chvála turismu!, Po vlastní ose: Putování po řece Naryn, Interview: Michal Hrůza, Trend: Když kluci dělaj blbiny (parkour), Viděno z okna: Zimní výlet do Českého Krumlova, Událost: Nové zimní sporty na českých horách, Fejeton: O novoročních předsevzetích velkých i malých, Recept: Cibulačka.